Kategóriák
Szűrés
Ajánlott életkor
Márka
TOP fajátékok
Fajáték ajánló
Házhozszállítás

Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
6
2
7
7
6
3

HOLZTIGER fajátékok

Főkategória >HOLZTIGER fajátékok

Holztiger fajátékok

A Holztiger fajátékok Európában készülnek. A Holztiger fajátékok figuráit kézzel csiszolják, formázzák, vízbásisú festékkel festik. A Holztiger fajátékok mosolygós figurái, élénk színei minden kisgyermek figyelmét felkeltik. A Holztiger fajátékokat jó kézbe venni, jó velük játszani.

Mivel a Holztiger fajátékok részben kézműves termékek, kis szériában készülnek, ezért sajnos gyakran kifogynak. Sokszor a Holztiger fajátékok egy-egy figuráját több hónapig nem tudjuk beszerezni.

A Holztiger fajátékokat készítők kiképzése több mint fél évig tart, a befektetett munka szépen érvényesül a Holztiger fajátékok lecsiszolt formáin, mosolygós kivitelén, élénk színein.

A Holztiger fajátékokat bátran ajánljuk óvodáknak, intézményeknek is, mert tartósságuk, kialakításuk fokozott igénybevételnek is megfelelnek.

A Holziger fajátékok termékcsalád Németországban elnyerte a Spiel Gut - Jó játék minősítést.

 

A Holztiger fajátékok fajtái:

A Holztiger fajátékok termékei az alábbi kategóriákat ölelik fel:

1. Holztiger fajátékok - vadállatok:

Ebben a Holztiger fajátékok kategóriában találhatóak a Holztiger márka névadó állata, a tigris mellett az oroszlán, a fekete párduc, a leopárd, az elefánt, a zebra, a zsiráf, a viziló, az orrszarvú, a majom, a krokodil, a medve, a rénszarvas és még sok-sok más, gyönyörű Holztiger fa játék állat figura

2. Holztiger fajátékok - háziállatok:

Holztiger fa játék állat boci, tehén, marha, ló, paci, lovacska, csikó, szamár, csacsi, kutya, kutyus, cica, malac, koc, disznó, bárány, bari, kos, kakas, tyúk, csibe, kacsa, liba, egér, tengerimalac Holztiger fa játék figurák tartoznak ebbe a Holztiger játék csoportba.

3. Holztiger fajátékok - tengerek, óceánok, folyók, tavak állatai:

Holztiger fa játék kék bálna, gyilkos bálna, delfin, cápa, rozmár, jegesmedve, fóka, pingvin Holztiger fa játék állat figurák találhatóak ebbe a Holztiger játék kategóriába.

4. Holztiger fajátékok - erdők-mezők állatai:

Az egyik legnépszerűbb Holztiger fa játék csoport állatai a Holztiger fa játék szarvas, őz, vaddisznó, vadmalac, farkas, róka, nyúl, nyuszi, mókus, csiga, süni, sündisznó, béka, bagoly Holztiger fa játék figurák.

5. Holztiger fajátékok - fák-bokrok:

Mostanában a legnehezebben beszerezhető Holztiger termékek a Holztiger almafa, cseresznyefa, fenyőfa, tölgyfa, pálmafa. Már közel egy éve nem tudtunk belőlük rendelni :(

6. Holztiger fajátékok - dinoszauruszok:

A Holztiger fa játék dinoszauruszok annak ellenére, hogy félelmetes élőlények voltak, nem ébresztenek félelmet a gyermekekben gyönyörű kialakításuk, élénk színeik miatt,

A Holztiger dinoszaurusz figurák között megtaláljuk a Tyrannosaurus Rex-et, a Triceratops-t, a Brontosaurust, az Oviraptort és még jó néhány dinoszaurusz fajt.

7. Holztiger fajátékok - lovagok kora figurái

A fiúk kedvenc Holztiger figuráit tartalmazza ez a Holztiger fa játék csoport. A gyönyörű, felhúzható kapuval rendelkező Holztiger lovagi vár a gyalogos, vagy lovagló, különbőző színű lovagokkal, királlyal, hercegnővel és sárkánnyal méltóan felidézik a középkori világot.

8. Holztiger fajátékok - bethlehemi figurák

Karácsony közeledtével talán a legaktuálisabb Holztiger fa játék kategória tartalmazza a Holztiger fa betlehemi figurákat: Gáspár, Menyhért, Boldizsár, háromkirályok, Mária, József, Jézus, angyalok és arkangyal Holztiger fa játék figurák mellett a gyönyörű kialakítású Holztiger fa betlehem istálló teszi teljessé a karácsonyi hangulatot.

 

A Holztiger fa játék figurákból készleteink nagyon korlátozottak, általában 5-10 db-ot tudunk rendelni fajtánként egyszerre. A Holztiger márkára a korlátozott elérhetőség miatt tényleg igaz, ha készleten van, rögtön rendeld meg, mert ha pár órával később visszanézel hozzánk, már nem biztos, hogy minden kiválasztott Holztiger fajáték elérhető lesz...

 

 

 

 

 

 


Sorrend:

 

prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés