Szűrés
Ajánlott életkor
Márka
TOP fajátékok
Fajáték ajánló
Házhozszállítás

Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
2
3
3
7
5
7

Hírek

2015.11.20 9:10
Webox csomagautomata ingyenes akciós szállítás

2015.11.20-tól Webox csomagautomata szállítási mód választása esetén a rendelésedet ingyen kiszállítjuk.
Az akció visszavonásig érvényes!

Mit kell tudni a Webox csomagautomatákról?

A Webox szolgáltatása lehetővé teszi számodra, hogy az online vásárolt termékeket bárhol és bármikor átvehesd a csomagterminál hálózatból. Nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás. Gyors, kényelmes, egyszerű és innovatív!

Utánvét esetén a rendelés értékét a csomagterminálnál bankkártyával egyenlítheted ki.

A csomag maximális mérete 41 x 38 x 64 cm, súlya 25 kg lehet. Rendszerünk kiszűri azokat a termékeket, amelyek terjedelem, vagy súly miatt nem férnek bele a Webox szállítási feltételekbe, azonban több termék rendelése esetén előfordulhat, hogy a teljes rendelés terjedelme vagy súlya átlépi a méret vagy súlyhatárokat, ebben az esetben felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk a szállítási lehetőségekről.

A 80 db-os Webox csomagterminál hálózat Budapest minden kerületében (összesen 40 db), valamint a következő városokban érhető el: Békéscsaba, Budaörs, Debrecen, Dunakeszi, Dunaújváros, Eger, Érd, Gödöllő, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szentendre, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg (összesen 40 db).

 

További részletek a www.webox.hu oldalon

 

Próbáld ki Te is!

 

Webáruház készítés